Pulevenner.info

Hvordan finne pulevenner?

Pulevenn når du er i et fast forhold

Hva med å ha en pulevenn mens du er gift eller i et forhold?

Det å være pulevenner er stort sett for dem som er single uten å måtte svare for en partner om sine valg. Disse kan med god samvittighet leve ut sine seksuelle fantasier mens de venter på at den rette partneren for et langvarig forhold dukker opp.

Ha en pulevenn istedenfor å kjøpe sex.

Nå er det imidlertid en gang slik mange som lever i faste forhold av forskjellige årsaker ønsker seg en pulevenn på si. Årsakene kan være mange til dette men er uansett et godt alternativ til å kjøpe seg sex av prostituerte, som for øvrig er ulovlig etter Norsk lov, og dermed kan kose seg i rolige og kontrollerte omgivelser på en annen måte.

Når det gjelder det å leve i et fast forhold, kanskje med barn involvert, møter man selvsagt et moralsk dilemma. Vi ønsker ikke å være fordomsfulle i denne sammenhengen men vil absolutt oppfordre deg til å tenke deg om mange ganger før du tar steget ut og skaffer deg en pulevenn på si. Det er imidlertid mange årsaker til at personer i et fast forhold ønsker seg et sidesprang med en pulevenn innimellom og i enkelte tilfeller er partneren faktisk inneforstått med dette og har kanskje til og med oppfordret til dette.

Åpent forhold

Vi er alle forskjellige men har samtidig en tendens til å tilstrekkes en partner som er forholdsvis lik en selv med forholdsvis like seksuelle fantasier. Enkelte finner seg aldri til ro i et fast forhold og søker hele tilden mer spenning og seksualitet enn dette kan tilby. For en del er dette gjensidig i forholdet og disse ender ofte opp med å avtale å ha et såkalt åpent forhold hvor det er akseptert å pule litt rundt ”på si”. I slike tilfeller kan det være fornuftig å forholde seg til faste pulevenner fremfor å ta for seg over alt på sitt hjemsted. Dette er fornuftig både på grunn av å beholde mest mulig diskresjon og begrense folkesnakk på byen samt å ta mest mulig hensikt til hygiene i sitt faste forhold og begrense smitterisiko. Problemet når man har et åpent forhold og spesielt forholder seg til en fast pulevenn er at uansett hvor inneforstått begge partene i det faste forhold var med ordningen i utgangspunktet så oppstår det veldig ofte sjalusi ovenfor pulevennen til den andre. I slike åpne forhold er det for mange enklere når motparten ikke har en fast pulevenn å forholde seg til da det er mindre sjanser for at partneren frykter at det oppstår følelser mellom pulevennene, Det hele blir dermed en avveielse i slike åpne forhold i forhold til hva man velger.

Når partneren ikke har noe å tilby.

Mange er svært glad i sin kone eller mann men får av ulike årsaker ikke tilfredsstilt sine seksuelle behov. Årsaken kan typisk være sykdom eller handicap hvor partneren ikke er i stand til å gjennomføre et normalt samleie. I andre tilfeller kan det være sex lysten som er helt forskjellig i forholdet hvor den ene ikke føler behov for sex i det hele tatt mens den andre går konstant rundt og tenker på dette. Ja, noen kan faktisk ha mistet sex lysten så kraftig med årene at de har gått over til å synes at tanken på dette er mer eller mindre avskyelig. Dette er også tilfeller hvor enkelte kan finne det naturlig å finne seg en fast pulevenn for å få utløp for sine behov. Noen gjør dette i overenskomst med sin partner mens andre gjør dette i skjul for denne. Uansett så er fordelen med en pulevenn fremfor å rote rundt på byen de samme for disse tilfellene som for dem som lever i et åpent forhold, nemlig hygiene og diskresjon.

Ta alltid hensyn til barna.

Når man lever i et fast forhold eller er gift og har tatt den beslutningen å skaffe seg en pulevenn er det svært viktig å tenke på eventuelle barn man har oppe i dette. Det er svært viktig for barns trygghetsfølelse og sosiale anseelse at verken de eller omgivelsene blir kjent med det du driver med på si. Dette kan få store konsekvenser for barn på mange forskjellige områder.


Copyrighted content. All Rights Reserved.